Ρεπό για τις ομάδες μας, κανονικά η 6η αγωνιστική σε Άνδρες και Γυναίκες


Την 6η αγωνιστική είχαμε σε Άνδρες και Γυναίκες για τα πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής. Στους μεν Άνδρες και ενώ η ομάδα μας είχε το ρεπό της, μεγάλη κερδισμένη ήταν η γειτονική ομάδα του Α.Ο. Πρέβεζας που νίκησε τις Ελπίδες στην Λευκάδα 3-1, ενώ με το ίδιο σκορ νίκησε και σήμερα την Βολίδα Κέρκυρας και ανέβηκε στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 11 βαθμούς, έναντι 12 της πρωτοπόρου Γ.Ε. Μεσολογγίου που χωρίς αγώνα πήρε τους τρεις βαθμούς, αφού η Φ.Ε. Ιωαννίνων δεν ταξίδεψε ποτέ στο Μεσολόγγι. Επίσης το Σάββατο η Βολίδα επικράτησε του Αρχίλοχου στο Κερκυραϊκό ντέρμπι με 3-1 σετ.
Στις Γυναίκες η Γ.Ε. Μεσολογγίου σαν σε προπόνηση νίκησε τις Ελπίδες Λευκάδας με 3-0 σετ (25-10, 25-18, 25-16), ενώ το δικό μας παιχνίδι με την Φιλία αναβλήθηκε λόγω συμμετοχής της Φιλίας σε τουρνουά στη Σερβία. Το παιχνίδι αυτό που κατά πάσα πιθανότητα θα γίνει την Κυριακή που μας έρχεται θα κρίνει και την 2η θέση, αφού θέλουμε νίκη με 3-0 ή 3-1 για να την πάρουμε εμείς, ενώ με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα οι Ελπίδες Λευκάδας θα πάρουν την 2η θέση.
Στην ενότητα Πρωταθλήματα μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα όλων των αγώνων και κατηγοριών, καθώς και τις βαθμολογίες σε όλες τις κατηγορίες.