Παμπαίδες και Πανκορασίδες παίρνουν την σκυτάλη


Την  σκυτάλη παίρνουν από αυτό Σαββατοκύριακο τα ηλικιακά πρωταθλήματα Παμπαίδων, Πανκορασίδων, όπου η ομάδα μας δήλωσε συμμετοχή και στους μεν Παμπαίδες συμμετέχουν 5 ομάδες, στις δε Πανκορασίδες 15 ομάδες με το πρωτάθλημα να γίνεται σε τρεις (3) ομίλους.
Στους Παμπαίδες η ομάδα μας θα βρει αντιπάλους κατά σειρά  Α.Ο. Πρέβεζας, Ηρακλή Ιωαννίνων, Α.Γ.Σ. Ιωαννίνων και Α.Ο. Φιλία Άρτας.
Στις Πανκορασίδες τοποθετηθήκαμε στον 2ο όμιλο με αντιπάλους Α.Γ.Ο. Φιλιππιάδας, Ελπίδες Λευκάδας, Φιλαθλητικό Πρέβεζας, Α.Ο. Φιλία Άρτας και Ηρακλής Ιωαννίνων (3).
Στα πρωταθλήματα Παμπαίδων συμμετέχουν αθλητές που έχουν γεννηθεί το 1998 και μικρότεροι, ενώ στις Πανκορασίδες το 1999 και μικρότερες.
Το ρόστερ των Παμπαίδων έχει ως εξής: Φάνης Κομζιάς, Δημήτρης Ζαχάρος, Μάριος Ναξάκης, Δημήτρης Λέκκας, Λευτέρης Δημητρίου, Λεονάρντο Σάνκα, Ανδρέας Ρίζος, Λάμπρος Μπόκος, Ηλίας Αλπός, Σπύρος Ντάλιας, Παναγιώτης Σταμούλης.

Στις Πανκορασίδες περισσότερες από 20 κοπέλες θα πάρουν χρόνο συμμετοχής και είναι Ελπινίκη Σωτηρίου, Βερόνικα Παπαγεωργίου, Χρυσάνθη Σίμου, Δήμητρα Σβεντζούρη, Νεφέλη Σωτηρίου, Φωτεινή Ρίζου, Τάνια Κασάρα, Κατερίνα Προτοντουάρι, Θεοδώρα Κοσμά, Αλεξάνδρα Δημοθεόδωρου, Ιωάννα Δημοθεόδωρου, Μάγδα Καπάρου, Ζωή Ζαχάρη, Θεοδώρα Πορτοβάρα, Αντωνία Σκούμα, Θεοδώρα Παπαδάκου,  Μυρτώ Κιτσαντά, Θεοδώρα Βαρέλη, Σοφία Ρίζου, Έλενα Σιντόρη.
Τα παραπάνω παιδιά προέρχονται από τις Ακαδημίες του συλλόγου μας και διαμέσου των πρωταθλημάτων αυτών θα τους δοθούν οι ευκαιρίες να παίξουν, να χαρούν, να διασκεδάσουν, να κοινωνικοποιηθούν, να αποκτήσουν φίλους και φίλες από γειτονικές περιοχές και γιατί όχι να διακριθούν ατομικά και σωματειακά με την ομάδα μας.
Η διοίκηση και οι προπονητές  εύχονται καλή επιτυχία, υπομονή και επιμονή γιατί ο δρόμος του Αθλητισμού δεν είναι στρωμένος με λουλούδια και απαιτεί σκληρή δουλειά για να επιτευχθούν οι στόχοι.

Στην ενότητα Πρωταθλήματα θα βρείτε όλο το πρόγραμμα Παμπαίδων και Πανκορασίδων της ομάδος μας.