Ο Α.Ο. Πρέβεζας πρώτο εμπόδιο στο δρόμο για τον τελικό


Ραντεβού με την ιστορία έχει την Κυριακή 30 Μαρτίου η ομάδα μας, αφού για τα play-off προς την Α2 αντιμετωπίζουμε τον Α.Ο. Πρέβεζας στο Δ.Α.Κ. Άρτας. Το παιχνίδι είναι στις 4:00 μ.μ. και θα το σφυρίξουν οι κ.κ. Μπούτης, Φωτιάδης.
Η ομάδα μας προηγείται από την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος του Α.Ο. Πρέβεζας 2-0 και θέλει ακόμη μια νίκη για να προκριθεί στον τελικό. Στο άλλο ζευγάρι η Γ.Ε. Μεσολογγίου υποδέχεται την Βολίδα Κέρκυρας με τα μεταξύ τους παιχνίδια να είναι στο 1-1.

Η προετοιμασία της ομάδος μας ολοκληρώθηκε σήμερα με τον προπονητή μας εκτός των γνωστών απουσιών (Δάσκαλος, Παυλάκης, Μαζιώτης) να αντιμετωπίζει ένα επιπλέον πρόβλημα με τον αρχηγό μας Κώστα Πλακιά να ταλαιπωρείται από ένα μυϊκό πρόβλημα στο δεξί του χέρι και είναι άγνωστο αν θα τον  ξεκινήσει ο κ. Πορτοβάρας ή θα προτιμήσει να τον ξεκουράσει.
Οι προπονήσεις όλη την βδομάδα ήταν σε υψηλούς ρυθμούς από τον προπονητή μας που ταυτόχρονα έχει επιστήσει την προσοχή στους αθλητές του, ότι το παιχνίδι κρύβει κινδύνους και πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι από τον 1ο πόντο έως το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή. Χαρακτηριστικά τα λόγια του «τα τελευταία 6 χρόνια στην περιφέρειά μας ο 4ος έχει πετάξει εκτός τελικού τον 1ο τουλάχιστον τρεις φορές, επομένως το 2-0 υπέρ μας δεν λέει τίποτα, αν δεν το αποδείξουμε άλλη μια φορά μέσα στο γήπεδο». Και συμπλήρωσε  «πιστοί στο πλάνο μας και συγκεντρωμένοι θα πετύχουμε το σκοπό μας».

Την 12άδα θα αποτελέσουν οι Ιωσήφ Χαττάρι, Γεώργιος Τασηνίκος, Τσήνα Κέρι, Αλέξανδρος Κωστανίκος, Λευτέρης Τάνας, Λάμπρος Αθανασίου, Διονύσης Κουτσούπας, Αλέξανδρος Λιανός, Φάνης Κομζιάς, Δημήτρης Ζαχάρος, Στάθης Μπίκας και Κώστας Πλακιάς.
Η διοίκηση της ομάδος, οι δύο προπονητές Αποστόλης Πορτοβάρας-Γιάννης Σταμούλης καθώς και όλοι οι αθλητές απευθύνουν έκκληση στους Αρτινούς φιλάθλους να γεμίσουν το κλειστό γυμναστήριο, να συμπαρασταθούν στην ομάδα μας και να πανηγυρίσουν μαζί μας, άλλη μια νίκη, την πιο σημαντική που θα μας στείλει στον τελικό του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής.
Ραντεβού στο κλειστό την Κυριακή στις 4:00 μ.μ.