Νίκησαν και την Φιλία οι Γυναίκες μας και μόνες στην 2η θέση


Την δεύτερη  νίκη στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής κατηγορίας  πέτυχαν οι Γυναίκες μας και με 6 βαθμούς είναι στην 2η θέση πίσω απότην Γ.Ε. Μεσολογγίου που προπορεύεται με 9. Η ομάδα μας αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 1-0 σετ, εύκολα έκανε την ανατροπή και νίκησε 3-1 την Φιλία με κορυφαία την Καραβάτσου. Νίκη με 3-0 πέτυχε και η Γ.Ε.Μ. στη Λευκάδα επί των Ελπίδων.


Η Λευκωθέα Καραβάτσιου ήταν με διαφορά η καλύτερη όλων στο παιχνίδι με απόλυτη επιτυχία στον 1ο χρόνο
Μουδιασμένα μπήκαμε στο παιχνίδι και χωρίς να το καταλάβουμε χάσαμε το 1ο σετ με κατεβασμένα τα χέρια 25-12. Οι φωνές του προπονητή μας Γιάννη Σταμούλη πιάσανε τόπο και με αρχοντική εμφάνιση στα επόμενα δύο σετ ισοπεδώσαμε την Φιλία και με 13-25, 08-25 προηγηθήκαμε 1-2 σετ.  Με κεκτημένη ταχύτητα μπήκαμε και στο 4ο σετ, προηγηθήκανε ακόμη και με 10 πόντους, όμως η Φιλία κατάφερε να μαζέψει την διαφορά και να τελειώσει το σετ 19-25 υπέρ της ομάδος μας, που πήρε την νίκη και το τρίποντο με 3-1 σετ.  
Η Καραβάτσιου ήταν η καλύτερη όλων, ενώ υψηλή απόδοση είχε και η Δαλακλή. Από την ομάδα της Φιλίας ξεχώρισε η Καπέλη.

Εκτός της νίκης που πήραμε και μας έφερε μόνους  στην  2η θέση της βαθμολογίας με 6 βαθμούς, αυτό που προκάλεσε εντύπωση ήταν οι πολλοί φίλαθλοι που παρακολούθησαν το παιχνίδι, δείχνοντας ότι η Άρτα σιγά σιγά αγκαλιάζει το Βόλεϊ.


Α.Ο. Φιλία Άρτας (Σταύρος Βίτσιος)
: Καλαβρουζιώτη, Κιτσοπούλου, Πάνου, Γκαβάγια, Γκούβα, Ζαρζάνη, Καπέλη, Κιρτσιά, Δάφνου λ., Λιάπη, Καυκιά λ.
Γ.Σ. ΑΡΤΑ VOLLEY (Γιάννης Σταμούλης): Δαλακλή, Φασουλή, Μίγδου, Ζιώβα, Σωτηρίου Ν., Μπίκα, Πραμαγκιούλη λ., Πλακιά, Κουρκούτα, Μαντέλλου, Καραβάτσιου, Καυκιά.
Σε γενικές γραμμές καλή η διαιτησία των κ.κ. Μπούτη, Φλούδα.
Ο προπονητής μας Γιάννης Σταμούλης παρά την εύκολη νίκη όπως εξελίχθηκε μάλλον δυσαρεστημένος ήταν από την εμφάνιση αρκετών αθλητριών μας και χαρακτηριστικά είναι τα λόγια του «μόνο η Καραβάτσιου με την Δαλακλή ήταν στο παιχνίδι και κάνανε αυτά που είπαμε. Μερικές ακόμη είναι στον κόσμο τους και με προβληματίζει το γεγονός της μη συγκέντρωσης τους. Δεν μπορεί άλλη εικόνα να δείχνουν στις προπονήσεις και άλλη στα παιχνίδια».