Με Βολίδα εντός οι Άνδρες και Φιλαθλητικό εκτός οι Γυναίκες την Κυριακή

Διπλή μάχη σε Άνδρες και Γυναίκες θα έχουμε την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου, με τους μεν Άνδρες να υποδέχονται την Βολίδα Κέρκυρας στο ντέρμπι κορυφής του πρωταθλήματος, οι δε Γυναίκες ταξιδεύουν στην γειτονική Πρέβεζα, όπου αντιμετωπίζουν τον Φιλαθλητικό που μετράει 2 στα 2 και πλέον ανοικτά δηλώνει ότι στόχος είναι η άνοδος στην Α2.

Η προετοιμασία των Ανδρών ολοκληρώθηκε σήμερα με τον προπονητή μας Αποστόλη Πορτοβάρα για άλλο ένα παιχνίδι να μην μπορεί να συγκροτήσει την 12άδα που θα επιθυμούσε. Και αυτό γιατί θα απουσιάσει ο μόνιμα τραυματίας Παυλάκης, ο Κώστας Δάσκαλος που δεν προπονήθηκε καθόλου λόγω επαγγελματικών δραστηριοτήτων, ο Φάνης Κομζιάς που ακόμη δεν είναι έτοιμος και ο Ιωσήφ Χαττάρι που τον ενόχλησε η μέση του στην σημερινή προπόνηση και είναι εξαιρετικά αμφίβολη η συμμετοχή του. Αντίθετα το παρόν θα δώσουν οι Τασηνίκος, Πλακιάς, Κωστανίκος, Αθανασίου, Τάνας, Τσήνα, Λιανός, Κουτσούπας, Ζαχάρος, Μαζιώτης και Καραμπάς. Στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής έχουμε ακόμη Α.Ο. Πρέβεζας - Φ.Ε. Ιωαννίνων και Ελπίδες Λευκάδας - Αρχίλοχος. Το τελευταίο παιχνίδι σύμφωνα με πληροφορίες μας δεν θα γίνει και αυτό γιατί ο Αρχίλοχος ζήτησε να παίξει Κυριακή, όμως οι γηπεδούχοι δεν το δεχθήκανε. Επομένως η νίκη θα πάει στους γηπεδούχους με 3-0 σετ και (75-00) πόντους.

Τελευταία προπόνηση και για τις Γυναίκες με τον προπονητή μας Γιάννη Σταμούλη να έχει τρεις σημαντικές απουσίες τις Καραβάτσιου, Μίγδου και Πλακιά, που δεν μπορούν να ακολουθήσουν την αποστολή. Οι εμπειρίες είναι ο μεγάλος στόχος και γι΄αυτό στην αποστολή ο προπονητής μας επέλεξε και Πανκορασίδες να συμπληρώσουν την 12άδα που θα απαρτίζεται από τις Ν. Σωτηρίου, Ε. Σωτηρίου, Δήμου, Πραμαγκιούλη, Παπαδημητρίου, Δαλακλή, Κουρκούτα, Ζιώβα, Μπίκα, Γούλα.
Η διοίκηση της ομάδος μας μαζί με το προπονητικό team και τους αθλητές απευθύνουν έκκληση για άλλη μια φορά στον φίλαθλο κόσμο της Άρτας την Κυριακή να έρθουν στο κλειστό γυμναστήριο, να μας συμπαρασταθούν και μαζί τους να πανηγυρίσουμε άλλη μια μεγάλη νίκη, που θα μας φέρει πιο κοντά στο στόχο μας.
Ραντεβού την Κυριακή στις 2:00 στο κλειστό γυμναστήριο…