Μέτρια εικόνα και φυσιολογική ήττα οι Έφηβοι


Ήττα με 3-0 από τον Α.Ο. Πρέβεζας γνώρισαν οι Έφηβοι μας, που δεν βρέθηκαν σε καλή μέρα, εν αντιθέσει με τους Πρεβεζιάνους που βρέθηκαν σε μεγάλη μέρα επιθετικά και νικήσανε δίκαια. Η νίκη τους αυτή κατά πάσα πιθανότητα  τους δίνει την 2η θέση στο πρωτάθλημα, αντίθετα με την ομάδα μας που θα κατακτήσει την .
Το 1ο σετ το χάσαμε εύκολα 25-16, έχοντας πολύ κακά ποσοστά στην επίθεση, ενώ στο 2ο ξεκινήσαμε καλά, όμως πάλι η επίθεση μας πρόδωσε και με 25-18 ο Α.Ο. Πρέβεζας έκανε το 2-0.
Στο 3ο υπήρχε εμφανής βελτίωση και σε επίθεση, αλλά και μπλοκ, όμως οι παίκτες μας δεν πιστέψανε ποτέ στην ανατροπή, παρά τις φωνές του προπονητή μας και με 25-20 το σετ πήγε στους Πρεβεζιάνους και η νίκη με 3-0 σετ.
Από την ομάδα μας ξεχώρισε το λίμπερο μας, ο Κουτσούπας που για άλλο ένα παιχνίδι ήταν αλάνθαστος, όμως η κακή μέρα όλων των υπολοίπων μας οδήγησε σε μια φυσιολογική ήττα.
Α.Ο.ΠΡΕΒΕΖΑΣ (ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ): Μαρκέζ, Κωστούλας, Γεωργοκίτσος, Βαγγέλη, Σακκάς, Αντύπας, Τσαμπαφτί, Κανέλλος, Πηλιοκατέρος, Μπουτόπουλος (Λ), Σωτηρίου, Τόσκου
Γ.Σ. ΑΡΤΑ VOLLEY ( Πορτοβάρας): Καραμπάς, Αθανασίου, Δραγατάκης, Ζαχάρος, Κομζιάς, Μαραγγιανός, Μαζιώτης, Κουτσούπας λ.