Μάχες σε τρία μέτωπα αυτό το Σαββατοκύριακο

Μάχες σε τρία μέτωπα έχει αυτό το Σαββατοκύριακο για την ομάδα μας.Την αρχή κάνουν αύριο Σάββατο οι Κορασίδες, όπου στις 15:00 στην κλειστή αίθουσα του 4ου Λυκείου Άρτας υποδέχονται τον Α.Γ.Ο. Φιλιππιάδας και ουσιαστικά είναι η πρεμιέρα, γιατί το παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής με την Φιλία αναβλήθηκε.
Οι δύο προπονητές μας θα χρησιμοποιήσουν στο πρωτάθλημα αυτό, πολύ μικρότερες ηλικιακά αθλήτριες (2000-01) που τα τελευταία δύο χρόνια μαθαίνουν Βόλεϊ στις Ακαδημίες του συλλόγου μας. Το νέο αίμα της ομάδα μας με Νεφέλη Σωτηρίου, Ναταλία Μίγδου, Άννα Ζιώβα, Δέσποινα Καυκιά, Βερόνικα Παπαγεωργίου, Χρυσάνθη Σίμου, Δήμητρα Σβεντζούρη, Θεοδώρα Κοσμά, Φωτεινή Ρίζου, Μαρία Γούλα, Ελπινίκη Σωτηρίου, Κατερίνα Προτοντουάρι και Θεοδώρα Πορτοβάρα.
Την Κυριακή στις 4:00 μ.μ.στο Δ.Α.Κ. Άρτας αντιμετωπίζουμε την Φιλία στο Αρτινό ντέρμπι για το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής Γυναικών. Προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν και ο Γιάννης Σταμούλης στην τελευταία αυριανή προπόνηση θα αποφασίσει για την 12άδα που θα παρατάξει στο παιχνίδι.
Στις 5:00 μ.μ. στην Κέρκυρα οι Άνδρες αντιμετωπίζουν την Βολίδα που φέτος έχει υψηλούς στόχους και ο Αποστόλης Πορτοβάρας μετρά δύο απουσίες των Φάνη Παυλάκη και Γεώργιου Τασηνίκου. Οι άλλοι αθλητές θα δώσουν κανονικά το παρόν με την  αποστολή να αναχωρεί για την Κέρκυρα στις 11:30 την Κυριακή και είναι Ιωσήφ Χαττάρι, Κώστας Πλακιάς, Κέρι Τσήνα, Λάμπρος Αθανασίου, Λευτέρης Τάνας, Κώστας Δάσκαλος, Διονύσης Κουτσούπας, Αλέξανδρος Κωστανίκος, Αλέξανδρος Λιανός, Φάνης Κομζιάς, Μανόλης Μαζιώτης και Δημήτρης Ζαχάρος.