Και όμως μπορούσαμε την νίκη που χαμογέλασε στον Α.Γ.Σ.Ι.


Την ήττα με 3-2 από τον Α.Γ.Σ. Ιωαννίνων γνώρισε η ομάδα των Νεανίδων μας σε ένα παιχνίδι όπου το σέρβις ήταν το κυρίαρχο στοιχείο και από τις δύο ομάδες.
Η ομάδα μας είχε εκρηκτικό ξεκίνημα και σαν σε προπόνηση κατέκτησε το 1ο σετ με 25-12. Δεν είχε όμως ανάλογη συνέχεια, ο Α.Γ.Σ.Ι. προηγήθηκε 2-9 στο 2ο, με την ομάδα μας να κάνει πολλά λάθη στην υποδοχή.  Τα time-out του προπονητή μας Γιάννη Σταμούλη κατάφεραν προς στιγμή να πιάσουν τόπο, μειώσαμε 15-17, όμως η Γιαννιώτικη ομάδα είχε λύσεις και ψύχραιμα πήρε το σετ με 17-25, ισοφαρίζοντας σε 1-1. Ίδια εικόνα και στο 3ο σετ με τον Α.Γ.Σ.Ι. να είναι καλύτερος και να το κερδίζει 18-25, προηγούμενος 1-2 στα σετ.

Φωτό 2: Επίθεση της Βιβή Κουρκούτα από το 4
Η ομάδα μας ρίσκαρε στο σέρβις με τις Κουρκούτα, Καραβάτσιου, Σωτηρίου Ν. και πολύ εύκολα ισοφαρίσαμε σε 2-2 σετ, κερδίζοντάς το 25-13.
Στο 5ο και καθοριστικό σετ προηγηθήκαμε 8-7, όμως η Στεφάνου με πολύ καλό σέρβις (όπως και σε όλα τα σετ, που ποτέ δεν βρήκαμε λύσεις) έδωσε προβάδισμα στον Α.Γ.Σ.Ι. 5 πόντων, 8-13. Μειώσαμε σε 11-13, βγάλαμε δύο πολύ καλές άμυνες, που δεν αξιοποιήσαμε, αφού την μια φορά η Μίγδου και την άλλη η Κουρκούτα καρφώσανε άουτ και η νίκη πήγε στην Γιαννιώτικη ομάδα με 2-3 σετ.
Διαιτητής της συνάντησης ο κ. Φλούδας.
Ξεχώρισαν για την ομάδα μας Καραβάτσιου, Κουρκούτα, ενώ για τον Α.Γ.Σ.Ι. η Στεφάνου, που κυριολεκτικά πήρε τρία σετ μόνη της από το σέρβις.
Γ.Σ. ΑΡΤΑ VOLLEY (Γιάννης Σταμούλης): Κουρκούτα, Μίγδου, Καραβάτσιου, Καυκιά, Μανώλη, Δήμου, Σωτηρίου Ν., Σωτηρίου Ε., Δραγατάκη, Πορτοβάρα.

Φωτό 3: Επίθεση από το 4 της Νεφέλη Σωτηρίου
Α.Γ.Σ.Ι. (Βαγγέλης Ζαρκαλής): Μπενέκου, Γκούντα, Μπόκα, Κώστα, Τσώλη, Χαραζόγλου, Αγγέλη, Αναγνώστου, Αθανασοπούλου, Στεφάνου.
Ο προπονητής μας Γιάννης Σταμούλης δεν έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση μας και είπε «είχαμε και σήμερα σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μας, καλά και κακά διαστήματα. Κάποιες αθλήτριες μου δεν έχουν καταλάβει ακόμη τι ζητάω μέσα στο γήπεδο και κάνουν λάθη ανεπίτρεπτα. Δουλειά μου είναι να τα διορθώσω μέσα από την προπόνηση, γιατί σε μια ομάδα όλα τα γρανάζια πρέπει να δουλεύουν σωστά. Θέλουμε ακόμη αρκετή δουλειά για να έρθουν επιτυχίες».

Ο σύλλογός μας συγχαίρει την Γιαννιώτικη ομάδα για την νίκη της, αφού πήρξαν διαστήματα που παίκτηκε καλό Βόλει που ευχαρίστησε τους φιλάθλους που το παρακολουθήσανε και ταυτόχρονα ευχόμαστε στον Α.Γ.Σ.Ι. να πετύχει στους στόχους του και να είναι άξιος εκπρόσωπος του Αθλητισμού στην Ήπειρο και την Δυτική Ελλάδα.


Σημ.: Στην Κεντρική σελίδα και κάτω αριστερά μπορείτε θα δείτε το παιχνίδι με εικόνες και Βίντεο σε σκηνοθεσία της Θεοδώρας Πορτοβάρα.