Θετικότατος ο απολογισμός του Σαββατοκύριακου


Την χαρά της νίκης γεύτηκαν το Σαββατοκύριακο 7 και 8 Δεκεμβρίου οι ομάδες Ανδρών, Γυναικών και Κορασίδων του συλλόγου μας.
Ικανοποιημένοι οι δύο προπονητές μας Αποστόλης Πορτοβάρας, Γιάννης Σταμούλης παρότι βλέπουν ότι η δουλειά τους αρχίζει να αποδίδει, κρατάνε μικρό καλάθι. Tαυτόχρονα προσπαθούν να έχουν προσγειωμένους όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες, ούτως ώστε να φτάσουμε στην επίτευξη των στόχων που είναι η πρόκριση στο final-four σε Άνδρες και Γυναίκες.
Επίσης ενθαρρυντικά ήταν τα μηνύματα με την νίκη των Κορασίδων επί του Α.Γ.Ο. Φιλιππιάδας, σε ένα παιχνίδι όπου η συμμετοχή αθλητριών που γεννήθηκαν το 2000 και 2001 έκλεψαν την παράσταση. Και έδειξαν ότι με την συστηματική δουλειά των προπονητών μας, το μέλλον μας ανήκει.
Σας θυμίζουμε στους Άνδρες στην Κέρκυρα νικήσαμε την Βολίδα με 3-2 σετ, ενώ βρεθήκαμε να χάνουμε 2-0. Στις Γυναίκες νικήσαμε την συμπολίτισσα Φιλία με 3-1 σετ και στις Κορασίδες τον Α.Γ.Ο. Φιλιππιάδας με 3-0 σετ.
Το Σαββατοκύριακο που μας έρχεται 13-14 Δεκεμβρίου το έργο των ομάδων μας θα είναι πιο δύσκολο και οι μάχες είναι σε πολλά μέτωπα. Ξεκινάμε Σάββατο και ώρα 12:00 στο Δ.Α.Κ. Άρτας υποδεχόμαστε τον Ερμή Ηγουμενίτσας για το πρωτάθλημα Παίδων. Συνέχεια Κυριακή στις 3:00 μ.μ. στο Μεσολόγγι οι Γυναίκες αντιμετωπίζουν την πολύ δυνατή, αήττητη και χωρίς απώλεια σετ Γ.Ε. Μεσολογγίου. Και κλείνουν την παράσταση οι Άνδρες στις 6:00 μ.μ. που στο Δ.Α.Κ. υποδέχονται την Φ.Ε. Ιωαννίνων. Και βέβαια σας καλούμε κοντά μας, να μας συμπαρασταθείτε και να πανηγυρίσουμε μαζί άλλη μια επιτυχία.