Εκτός τελικού οι Παγκορασίδες μας


Ηρακλής Ιωαννίνων
και Ελπίδες Λευκάδας θα διεκδικήσουν τον φετινό τίτλο στο πρωτάθλημα Παγκορασίδων, αφού στους δύο ημιτελικούς κερδίσανε αντίστοιχα ο μεν 1ος  τον Φιλαθλητικό Πρέβεζας με 3-2 σετ, ο δε 2ος την ομάδα μας με 3-1 σετ.
Η ομάδα μας παρουσιάστηκε κατώτερη του αναμενομένου, βασικές αθλήτριές μας ήταν εκτός ρυθμού και παιχνιδιού και φυσιολογικά γνωρίσαμε την ήττα από τις Ελπίδες που με απλό παιχνίδι και χωρίς λάθη μας κερδίσανε δίκαια.
Παρότι βρεθήκαμε πίσω στο σκορ με 2-0 σετ (25-18, 25-19), καταφέραμε στο 3ο σετ να αντιστρέψουμε την εις βάρος μας κατάσταση, το κερδίσαμε 25-22 και θα μπορούσαμε να είχαμε ισοφαρίσει, στέλνοντας το παιχνίδι σε 5ο σετ, εάν στο 22-20 υπέρ μας δεν κάναμε αστεία λάθη. Με το σετ να λήγει 25-23 υπερ των γηπεδούχων που με 3-1 πήρανε την νίκη και την πρόκριση στον τελικό.

Απογοητευμένοι
οι δύο προπονητές μας Γιάννης Σταμούλης, Αποστόλης Πορτοβάρας με την λήξη του παιχνιδιού, το μόνο που είχαν να πουν ήταν «κρίμα, χάσαμε μια μεγάλη ευκαιρία να βρεθούμε στον τελικό για πρώτη φορά, όμως με την εικόνα που παρουσιάσαμε δικαίως χάσαμε».
Σήμερα Κυριακή στις 5:00 είναι ο μικρός τελικός, όπου η ομάδα μας θα παρουσιαστεί με πολλές απουσίες απέναντι στον Φιλαθλητικό Πρέβεζας, ενώ λίγο αργότερα στις 7:00 θα γίνει ο μεγάλος τελικός μεταξύ Ηρακλή Ιωαννίνων και Ελπίδων Λευκάδας.

Στον 1ο ημιτελικό Ηρακλής και Φιλαθλητικός παίξανε σπουδαίο Βόλει και το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες, αποζημιώνοντας τους φιλάθλους που το παρακολούθησαν. Τα σετ΅25-19, 21-25, 25-22, 14-25, 15-11.