Δεύτερη νίκη για τις Πανκορασίδες μας


Την δεύτερή μας νίκη στο πρωτάθλημα Πανκορασίδων πέτυχε η ομάδα μας, νικώντας στην Φιλιππιάδα τον Α.Γ.Ο.Φ. με 3-0 σετ, σε ένα παιχνίδι όπου ήταν ντέρμπι για ένα σετ, το 1ο, ενώ τα άλλα δύο κατακτήθηκαν πολύ εύκολα και μάλιστα με πολύ καλή εμφάνιση από όλες τις αθλήτριές μας.
Αυτό που χαροποίησε περισσότερο τους δύο προπονητές μας Γιάννη Σταμούλη και Αποστόλη Πορτοβάρα ήταν ότι όλες όσες επιλέξανε ακολούθησαν την αποστολή, καταλαβαίνοντας και οι ίδιες ότι αποτελούν κεφάλαιο της ομάδος μας και επιπλέον χρησιμοποιηθήκανε όλες φεύγοντας από το γήπεδο με πολλά χαμόγελα.

Αναλυτικά το παιχνίδι

Το 1ο σετ ήταν ντέρμπι και αυτό γιατί η ομάδα μας, ενώ επιθετικά κέρδιζε εύκολα τον πόντο, έχασε πολλά σέρβις, με αποτέλεσμα ο Α.Γ.Ο.Φ. να κρατιέται πάντα κοντά στο σκορ και να μας απειλεί. Όμως στο 22-21 το 2ο time-out του προπονητή μας Γιάννη Σταμούλη ήταν καταλυτικό και αφού η γηπεδούχος έχασε το σέρβις με την Μάζη, πήραμε δύο συνεχόμενους πόντους με την Ν. Σωτηρίου και Ε. Σωτηρίου και φτάσαμε στο 22-24. Η Νάστου μείωσε σε 23-24, όμως ψύχραιμα η Ε. Σωτηρίου με επίθεση τελείωσε το σετ 23-25 υπέρ της ομάδος μας.

Στο 2ο η γηπεδούχος ομάδα έχασε 7 συνεχόμενα σέρβις, αντίθετα με την ομάδα μας που ελαχιστοποίησε τα λάθη και ξεφύγαμε 1-8, 6-16, με τον προπονητή μας να δίνει χρόνο συμμετοχής σε όλες τις αθλήτριες του πάγκου. Παρά τις αλλαγές ο ρυθμός μας παρέμεινε σε υψηλά επίπεδα, φτάσαμε να προηγούμαστε 7-23, με 16 πόντους διαφορά, όταν και χαλαρώσαμε λίγο με αποτέλεσμα η Ανδρεονίδου με 4 άσσους μείωσε σε 12-23, αναγκάζοντας τον προπονητή μας σε time-out. Εύκολα το κερδίσαμε 12-25.

Καρμπόν με το 2ο και το 3ο σετ καμιά αντίδραση από την γηπεδούχο ομάδα και με 12-25 πήραμε το σετ και τον αγώνα με 0-3.

Κορυφαίες
του παιχνιδιού Ν. Σωτηρίου, Ε. Σωτηρίου, ενώ πολύ καλά πήγανε Ρίζου, Κοσμά, Προτοντουάρι και Πορτοβάρα.
Α.Γ.Ο. Φιλιππιάδας (Σιαμαντάς): Ανδρονικίδου, Νάστου, Μάζη, Λάππα, Εξάρχου Π., Σταμάτη, Μαντούζη, Καλύβα, Γκαβαρδίνα, Εξάρχου Θ., Γιολδάση, Τσιαντή
Γ.Σ. ΑΡΤΑ VOLLEY(Σταμούλης-Πορτοβάρας): Πορτοβάρα, Ν. Σωτηρίου, Ε. Σωτηρίου, Ρίζου, Προτοντουάρι, Κοσμα, Σίμου, Δημοθεόδωρου Ι., Δημοθεόδωρου Α., Παπαγεωργίου, Βαρέλη.
Αρίστη η διαιτησία της κ. Πάνου


Ο Γιάννης Σταμούλης για πρώτη  φορά φέτος είδε την ομάδα μας να βγάζει αυτά που κάνει στις προπονήσεις και χαρακτηριστικά ήταν τα λόγια του «αν εξαιρέσουμε το 1ο σετ, όπου  χάσαμε τουλάχιστον 10 σέρβις, αλλά πήραμε το σετ από την άριστη επίθεσή μας, στα άλλα δύο είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από τις κοπέλες. Επιτέλους δείξανε καλή εικόνα, βγάλανε αυτά που δουλεύουμε στις προπονήσεις και αυτό με κάνει να χαμογελώ. Και βέβαια σήμερα αξίζουν τα συγχαρητήριά μου».