Αποκατάσταση της αλήθειας

Τις τελευταίες μέρες κυκλοφορούν φήμες που σκοπό έχουν να σπιλώσουν το σωματείο μας, αλλά και τον διαιτητή του τελευταίου περυσινού παιχνιδιού των play-off κ. Χρήστο Μπαλτζώη, φήμες που έχουν να κάνουν ότι ο συγκεκριμένος διαιτητής ήταν «στημένος και μάλιστα επί αμοιβή» από την Πρωταθλήτρια ομάδα του Μεσολογγίου.
Το σωματείο μας και ο προπονητής μας Αποστόλης Πορτοβάρας ήταν οι πρώτοι που συνεχάρησαν την Γ.Ε.Μεσολογγίου για την ΔΙΚΑΙΗ άνοδό τους, όπως επίσης και την διαιτησία που ήταν πολύ καλή και δεν επηρέασε καθόλου το αποτέλεσμα του παιχνιδιού.
Το σωματείο μας πιστό στις αρχές του ερασιτεχνικού αθλητισμού, αλλά και στο «ευ αγωνίζεσθε» δηλώνει προς πάσα κατεύθυνση ότι όλα τα παραπάνω είναι αποκυήματα νοσηρής φαντασίας κάποιων και ουδέποτε ασχολήθηκε με την διαιτησία του κ. Μπαλτζώη, τον οποίο και θεωρεί εξαίρετο διαιτητή που τις περισσότερες φορές ακόμη και αφιλοκερδώς έχει συνεισφέρει στο Βόλεϊ, αλλά και στο σωματείο μας όταν και του ζητήθηκε. Όπως επίσης ουδέποτε κατηγόρησε την ομάδα του Μεσολογγίου, που απέδειξε μέσα στο γήπεδο με την αγωνιστική της εικόνα ότι ήθελε περισσότερο την άνοδο και την κατέκτησε με το "σπαθί" της.

Επομένως ουδέποτε ασπαστήκαμε, αλλά και ουδέποτε εκφράσαμε σαν σωματείο κακόβουλες απόψεις κατά της διαιτησίας και του συγκεκριμένου διαιτητή και δηλώνουμε υπεύθυνα ότι δεν θα εμπλακούμε σε συκοφαντίες που σκοπό έχουν να μας πλήξουν σαν ομάδα, αλλά και τον εν λόγω διαιτητή.
Αυτά προς αποκατάσταση της αλήθειας.