Ανασκόπηση 2013

 Μόνο ευχάριστες στιγμές θα μας αφήσει το 2013 που μόλις φεύγει...

 Φωτό 1: 17 Νοεμβρίου η μεγαλύτερη στιγμή μας με την κατάκτηση του Κυπέλλου στην Πρέβεζα
Νέος σύλλογος με ζωή μόλις 6 μηνών και οι συγκινήσεις που προσφέραμε στους Αρτινούς φιλάθλους ήταν αρκετές.
Η κατάκτηση του Κυπέλλου της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Ε. ήταν η μεγαλύτερη έως τώρα επιτυχία μας, ενώ στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής Ανδρών και Γυναικών οι ομάδες μας βρίσκονται μέσα στους στόχους τους, αποδίδοντας μάλιστα και πολύ ωραίο Βόλεϊ, που έφερε αρκετούς Αρτινούς φιλάθλους στο γήπεδο. Μάλιστα η δουλειά και στις Ακαδημίες είναι εξίσου σημαντική με την προώθηση πολλών παιδιών στα μεγάλα τμήματα.
Στους Άνδρες σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο μετράμε 6 Νίκες και 2 Ήττες. Οι νίκες είναι επί του Α.Ο. Πρέβεζας με 3-1, Αρχίλοχου Λευκίμμης και Γ.Ε. Μεσολογγίου με 3-2 για το Κύπελλο, ενώ για το πρωτάθλημα επί της Φ.Ε. Ιωαννίνων 3-0, Βολίδα Κέρκυρας και Α.Ο. Πρέβεζας με 3-2. Οι ήττες είναι μία στο πρωτάθλημα από την Γ.Ε. Μεσολογγίου με 3-1 και μία στο Κύπελλο από την Ε.Α. Πατρών επίσης με 3-1 σετ.
Στις Γυναίκες στο πρωτάθλημα έχουμε επιτύχει 2 νίκες επί της Φιλίας και Ελπίδων Λευκάδας με 3-1 σετ και γνωρίσαμε την ήττα σε 3 παιχνίδια και ήταν από Ελπίδες με 3-1 και Γ.Ε. Μεσολογγίου 3-1 και 3-0.  Απομένει μία αγωνιστική για να ολοκληρωθεί η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και είμαστε μέσα στον στόχο μας, που είναι η πρόκριση στην Β΄ φάση και για να το επιτύχουμε θέλουμε νίκη επί της Φιλίας με 3-0 ή 3-1.
Στα ηλικιακά  σε Εφήβους και Νεανίδες που ολοκληρωθήκανε τα πρωταθλήματα τερματίσαμε στην 3η και 5η θέση αντίστοιχα. Στους Εφήβους πίσω από Α.Γ.Σ. Ιωαννίνων και Α.Ο. Πρέβεζας και στις Νεανίδες πίσω από τις τρεις Γιαννιώτικες ομάδες (Ηρακλή, Φ.Ε.Ι και Α.Γ.Σ.Ι.) και Φιλαθλητικό Πρέβεζας, μια μεγάλη επιτυχία, αφού στην ομάδα ως επί το πλείστον αγωνιζότανε Πανκορασίδες.
Σε Παίδες και Κορασίδες έχουμε μόνο νίκες μέσα στο 2013 και βασικό μας στόχος δεν είναι η διάκριση, αλλά η προώθηση μικρών αθλητών και αθλητριών από τις Ακαδημίες μας.
Οι δύο προπονητές μας Αποστόλης Πορτοβάρας, Γιάννης Σταμούλης κάνουν εξαιρετική δουλειά και τα αποτελέσματά τους δεν θα αργήσουν να φανούν. Ήδη στους Άνδρες έχουν προωθηθεί οι Φάνης Κομζιάς, Μανώλης Μαζιώτης, Δημήτρης Ζαχάρος, γεννηθέντες το 1998, ενώ στις Γυναίκες έχουμε ξεπεράσει κάθε προσδοκία με την συμμετοχή 7 Πανκορασίδων σε όλους τους επίσημους αγώνες με τις Νεφέλη Σωτηρίου, Ελπινίκη Σωτηρίου, Άννα Ζιώβα και Ναταλία Μίγδου να είναι από τις πρωταγωνίστριες.
Ταυτόχρονα οι δύο προπονητές μας στέλνουν μήνυμα σε όλα τα παιδιά και τους γονείς τους να μας εμπιστευτούν και σίγουρα μόνο κέρδη θα έχουν μελλοντικά, αν ασχοληθούν με το ωραίο άθλημά μας.
 
                                                          ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ=ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

                           Το 2013 μας αφήνει πολλές επιτυχίες και είναι παρακαταθήκη για το μέλλον.

Ευχόμαστε το 2014 να συνεχιστεί με τον ίδιο τρόπο σκεπτόμενοι ότι ο Αθλητισμός δεν έχει μόνο επιτυχίες, αλλά και αποτυχίες, χαρές αλλά και λύπες. Το μονοπάτι της ζωής συμβαδίζει με αυτό του Αθλητισμού και θέλουμε οι αθλητές-τριες μας να χαλυβδώνονται με δύναμη για να περάσουν τον «Ρουβίκωνα» με επιτυχία.
Καλή Χρονιά με Ειρήνη, Αγάπη, Ευτυχία και περισσότερες από 2014 ευχές  να μας συντροφεύουν και να μας δίνουν δύναμη να ξεπεράσουμε την κρίση που βιώνουμε ως Έθνος και σαν το φωτεινό αστέρι της Βηθλεέμ να μας οδηγήσει σε ένα καλύτερο Βόλεϊ.

                                           Καλή Χρονιά σε όλους!!!

Ακολουθεί φωτορεπορτάζ από την 1η μέρα της προετοιμασίας με όλα τα τμήματα

  Φωτό 2: Πρώτη μέρα προετοιμασίας για τους Άνδρες μας

  Φωτό 3: Πρώτη μέρα προετοιμασίας για τις Γυναίκες μας

  Φωτό 4: Κυπελλούχος Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Ε. 17 Νοεμβρίου

  Φωτό 5: Η ομάδα των Γυναικών μας στο φετινό πρωτάθλημα

  Φωτό 6: Η ομάδα των Εφήβων στο φετινό πρωτάθλημα

  Φωτό 7: Η ομάδα των Νεανίδων στο φετινό πρωτάθλημα

  Φωτό 8: Η ομάδα των Παίδων στο φετινό πρωτάθλημα

  Φωτό 9: Η ομάδα των Κορασίδων στο φετινό πρωτάθλημα