Ήττα 3-0 από την καλύτερή μας Φ.Ε. Ιωαννίνων

Η Φ.Ε.Ι. με όπλο το σερβίς μας νίκησε σήμερα στα Γιάννενα με 3-0 σετ για το πρωτάθλημα Νεανίδων. Όπως και στην Πρέβεζα με τον Φιλαθλητικό, έτσι και σήμερα με την Φ.Ε.Ι. «αχίλλειος πτέρνα» ήταν η υποδοχή και δεν είναι υπερβολή ότι η Γιαννιώτικη ομάδα μας έπαιρνε 8 τουλάχιστον άσσους σε κάθε σετ. Η Γιαννιώτικη ομάδα που διαπρέπει στα ηλικιακά πρωταθλήματα τα τελευταία 5 χρόνια και εκτός του πολύ καλού σέρβις που διαθέτει, οι αθλήτριές της παίζουν καταπληκτική άμυνα και της αξίζουν πολλά συγχαρητήρια, όπως και στον προπονητή τους τον Δημήτρη Καλογήρου που η συστηματική  δουλειά του αποτυπώνεται με τον καλύτερο τρόπο μέσα στο γήπεδο.
Αυτό που προβληματίζει ιδιαίτερα τους προπονητές μας είναι η κακή εμφάνιση βασικών παικτριών, που δείχνουν διαφορετικό πρόσωπο από ότι στις προπονήσεις.
Τα σετ: 25-15, 25-17, 25-16,
Ο προπονητής μας Γιάννης Σταμούλης χρησιμοποίησε τις Καραβάτσιου, Κουρκούτα, Μίγδου, Σωτηρίου Ν., Δήμου, Μανώλη, Καυκιά και Ζιώβα
Στο άλλο παιχνίδι που έγινε σήμερα ο Α.Γ.Σ. Ιωαννίνων επικράτησε πολύ εύκολα της Βολίδας Κέρκυρας με 3-0 σετ (25-4, 25-11, 25-23).